IT’S SUMMERTIME

Dosta dugo sam razmisljala s cime da zapocnem i koju da temu odaberem kao trecu i eto, tako mi je nakon nekog vremena palo na pamet da krenem sa ljetnom sminkom. Mislim da vi cure dobro znate ljetne patnje sa sminkom, vrucina pa se sminka topi i razmazuje.. nepodnosljivo, znam. Ljeti je najbolje ne nosit sminku uopce, ali u nekim prilikama jednostavno moramo. Dati cu vam par jednostavnih trikova kako bi postigli najbolji “ljetni make up”. Ljeti je najbolje da predjete na sto laganiju podlogu, ja vam preporucam kremu u boji, a za neke dijelove lica gdje je potrebno jace prekrivanje koristite tekuci puder, ne previse ali da se prekriju nedostatci. Ako vam se lice jako sjaji, presijava, mozete ga matirati pomocu pudera u prahu.

                                                                    carrie-shot-for-heir

Za oci preporucam da nanosite kremasta vodootporna sjenila, s njima se mozete i kupati. Za jos duze trajanje, preko njih se stavljaju sjenila u prahu ili kamenu takodjer. Za ljeto su preporucljive svijetle i vesele boje kako bi izgledali svjezije, a i uostalom, kako bi se lakse uklopilo u vas ljetni outfit. za trepavice naravno najbolja je neka vodootporna maskara.

Za kraj je obavezan bronzer! Jer, kada cete pokazivati svoj broncani lijepi ten nego ljeti. On se nanosi na celo, jagodicne kosti, bradu i nos. Uz bronzer mozete koristiti i highlighter.

fresh-faced-makeup

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *